Korfball World breidt samenwerking met Onlykorfbal.nl uit

Stichting Korfball World intensiveert de samenwerking met Onlykorfbal.nl van Manfred Hofstede. Beide partijen gaan samen de lijn met korfbalmerchandising uitbreiden en in de markt zetten. Hierbij wordt eerst ingezet op verkoop in Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië.

De intentie is dat Onlykorfbal.nl met haar leverancier verantwoordelijk is voor de levering en bedrukking van de verschillende kleding die als merchandise wordt aangeboden. De verkoop gebeurt via de winkel van Hofstede in Goor alsmede Onlykorfbal.nl en de webshop van Korfball World. Stichting Korfball World regelt de verschillende lijnen en opdrukken via haar verschillende ontwerpers. Korfball Hero Jaleesa Claver is bereid gevonden om de verschillende kledinglijnen mee op te zetten en mee de promotie te verzorgen.

Als onderdeel van het bekend maken van de merchandise wordt een promotiegroep opgericht. Claver wordt daar onderdeel van. Deze promotiegroep van maximaal acht wordt het gezicht van de merchandise in de webshops en bij evenementen.

Naast samenwerking op het gebied van merchandise wordt Onlykorfbal.nl voor de komende jaren de exclusieve leverancier van korfballen en teamkleding voor de projecten van Stichting Korfball World in Oekraïne en Wit-Rusland (Belarus).

Stichting Korfball World is zeer blij met de samenwerking en ziet hierin nieuwe mogelijkheden om zo een van haar doelstellingen verder vorm te geven, die van versterking van de uitstraling en bekendheid van korfbal als middel om Olympische sport te worden.