Stichting breidt samenwerking met Oekraïne uit

Het eerste weekeinde van juni bezocht de voorzitter van Stichting Korfball World Oekraïne om te praten over uitbreiding van de samenwerking met de Oekraïnse korfbalbond. Oekraïne kiest er voor om deel te nemen aan het aankomende kwalificatietoernooi voor het Europese Korfbalkampioenschap 2018. Dit kwalificatietoernooi vindt eind oktober plaats in Hongarije. Voor deze onderneming hebben zij een eerste nationale selectie van volwassenen geformeerd onder leiding van een lokale coach. Stichting Korfball World zegt toe deze stap voorwaarts voor topkorfbal in Oekraïne te ondersteunen, zowel financieel als met coachingsadvies wanneer gewenst. Wij kijken er naar uit om Oekraïne te ondersteunen bij deze activiteit en wensen hun veel succes tijdens het toernooi.