Stichting steunt Oekraïne bij kwalificatie EK korfbal 2018

Het contact tussen Stichting Korfball World en de korfballers in de regio L'viv in Oekraïne heeft geresulteerd in de vorming van een Oekraïnse nationale ploeg die eind oktober 2017 in Boedapest een gooi doet naar kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2018 in Nederland. Stichting Korfball World steunt dit geweldige initiatief. Marc Stroo is al twee keer naar L'viv gegaan om met de ploeg te trainen en is door de Oekraïners gevraagd om in Boedapest als bondscoach op te treden. De stichting biedt ook een financiële bijdrage aan de reis- en verblijfkosten van de ploeg. Ook wordt korfbalkleding aangeboden die wordt geleverd en gesponsord door OnlyKorfbal.nl. Wilt u Oekraïne steunen? Dat kan via deze crowdfundingactie!

De voorbereiding van de nationale korfbalploeg is vastgelegd voor de regionale TV.