Tamara Siemieniuk toegetreden tot stichtingsbestuur

Tamara Siemieniuk uit Polen, vooral bekend als aanvoerster van de Poolse nationale ploeg, is toegetreden tot het bestuur van de stichting Korfball World per januari 2020. Haar aandacht gaat naar onze inspanningen om korfbal te versterken in Centraal Europa en positioneren van het merk Korfball World.

Siemieniuk begint actief betrokken te zijn in de zomer van 2019 als assistentcoach van de Oekraïense nationale ploeg bij hun voorbereiding op het Europees korfbalkampioenschap eerste ronde. Tijdens deze periode hebben wij veel gesprekken die laten zien dat wij veel interesses en ideeën delen over korfbalontwikkeling. Dit leidt tot het voorstel naar Siemieniuk om tot het bestuur van het bestuur van Stichting Korfball World toe te treden, wat zij aanvaardt.